Lill-Babs och Bengt Sändh


Sommaren 1971 åkte Lill-Babs och trubaduren Bengt Sändh på en
gemensam folkparksturné. Bilden visar paret, då de uppträdde i
Badhusparken i Piteå. Foto: Roger Lindqvist.

Kommentarer
Postat av: lasse

Synd att du stod så långt från scenen för den rafiga Lill-Babs hade snygga korts, som var populära då. Det var väl fortsättningen på en krogshow som jag vill minnas var beskriven i tidningen Se. Bl a gjorde de lite spektakel av mediabilden av Lill-Babs. De visade upp en falsk löpsedel med en text av typen "Berusad Lill-Babs på smällen igen". Sen kan man ju undra hur kombinationen Bengt Sändh och Lill-babs fungerade bakom scenen eller på hotellet. Båda hade ju rykten om sig, om än av lite olika slag.

2009-07-15 @ 22:55:39
Postat av: reagan

ja de gjorde en krogshow tillsammans. Nån gång på senvintern 1971 uppträdde de på kronprinsen i Malmö och Benggt Sändh engagerades till en studentnation i Lund defter showen. Han blev full och hans bror Rustan, som sades ha kommit direkt från fängelset, blev oregerlig och gick närmast bärsärkagång.



Bengt Sändh var ju en vänsterinriktad vissångare och sådana var ju gångbara i studentkretsar på den tiden. Sviterna efter 1968. Lill-Babs däremot ansågs väl vara för enkel och "billig" för studenterna så hon engagerades inte. Så hon fick väl roa sig i Malmö på egen hand. Men en berusad Lill-Babs hade säkert varit trevligare än en berusad Sändh.



Även jag tycker att det var ett mycket omaka artistpar.

2009-07-16 @ 07:57:41
Postat av: Bengt Sändh

Ack ja!

2010-06-25 @ 18:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0