Lördag den 22 september 1973

Förra gången jag skrev, så hade jag problem med näsblod. Dagen därpå så åkte jag till lasarettet i Piteå där man brände mig i näsan. Nu äntligen har det slutat. Mamma, ringde syster på morgonen och hon sa att det vara bara att komma till lasarettet på en gång. Vi åkte kl 9 och kom hem kl 1. Fyra timmar på lasarettet i Piteå varav en timme att vänta. Jag fick sitta i en stol i tre hela timmar fullproppad med bomull i näsan. Usch hur det kändes! Först dagen därpå fick jag plocka bort det. Och nu sitter jag här.
 
Var till Älvsbyn i torsdags för en rep.kväll med John Harrys. Bosse Nyman, hade en kompis från Amerika med sig. Han pratade bara engelska. Vi var på Forum i Älvsbyn och tränade. Ikväll ska vi spela på GDV i Sikfors FH.
 
Mamma håller på att pyssla med några saker, och pappa är på jobbet. Han slutar kl 2 idag. Var och klippte mig igår, efter det så hälsade vi på hos Gerd och Henning, han fyllde 28 år igår. Han fick en ask med praliner och en tårta. Gerds mage blir bara större och större. Till våren så blir man ju morbror. Mamma och Gerd håller på att sticka kläder till lillen eller lillan?
 
Roger  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0