Dubbelmoralen har blivit en del av vår vardag

Det började på allvar med den berömda n....bollen. Steg nr. 2 var Pippi Långstrumps pappa som var n....kung i Söderhavet. Därefter såg en nitisk bibliotekarie till, att Tintins resa  i Kongo hamnade i en bortglömd gaderob. Så småningom följde många konstiga turer i hur man klipper bort delar av den svenska historien. Allt medan den övriga världen vred sig i skrattkramp.
 
Tintins resa till Kongo fick känslorna att svämma över. Bild: SR.      
 
 
Debattören och tillika krönikören Willy Silberstein, hade hösten 2014 en utmärkt krönika i Aftonbladet. TV4 hade veckan innan, haft stor baluns i direktsändning när man korade Årets hjältar. En av dem som fyran ansåg vara förtjänt av applåder och hedersomnämnanden, var syster Marianne från Alsike kloster. I sin text berättar Silberstein om "hjälten" Marianne som gjort sig känd för sina antisemitiska uttalanden gällande judar. Hon har t.o.m. vid nåt tillfälle, bagatelliserat den utrotning som tyskarna gjorde under andra världskriget.
 
Willy Silberstein och "hjältinnan" syster Marianne från Alsike kloster.
Bild: kyrkans tidning. 
 
T.v. Louise Andersson Bodin och Adam Tensta.          
 
I en känd morgonsoffa, intervjuas rapparen Adam Tensta en tidig morgon. Plötsligt reser han sig och lämnar studion i protest, detta pga att TV4 anlitat värmländska Louise Andersson Bodin som Peter Jidhes träningschoach. Bodin Andersson har på sin youtube kanal nämnt ordet "negerbög". Vad ingen kommer ihåg är att Adam Tensta  i en intervju för tidningen Metro 2007, använt sig av exakt samma ord, som han 2015 anser så pass stötande att han fördömer Louise Andersson Bodin. Vi backar bandet: "Så länge det finns niggers, bitches och hoes ska man få säga det" citat: Adam Tensta.
 
Kommer snart i en TV nära dig! I kväll gjorde TV4 reklam för
ett kommande program. Jodå, ni kan läsa det själva...
 
Dani M. Bild: hd.se                       
 
Dani M. Rappare m.m. känd antisemit. Medverkar i TV4 programmet Lyckliga gatan. Fyrans fd VD Jan Scherman har högljutt protesterat. Dubbelmoralen har nått nya betydligt högre höjder.
 
PS. Personligen så säger jag inte n....boll längre. Även om jag egentligen skulle vilja säga det. Jag har fogat mig in i strömmen som lydig svensk medborgare. N....boll har jag sagt hela mitt liv. Men nu är det slut med det.
 
ROGER LINDQVIST.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0