Klagobloggen

Ni har nu kommit till Klagobloggen. Redaktör R. Lindqvist. Här behandlas alla de klagomål som över huvudtaget finns. I dag börjar jag med mig själv.
 
2013-14 fick jag problem med värk i min vänstra arm. Hustrun hade åkt med sin syster till Gran Canaria, jag var ensam hemma. En kväll började det som sagt en jobbig värk. Eftersom det var min vänstra arm tänkte jag direkt. HJÄRTINFARKT! Även höger arm värkte, dock inte lika mycket. Jaha, ska jag dö nu ensam i soffan, var min första tanke.
 
Hustrun kom hem. Solbränd och glad. Armen värkte lika mycket. Jag hade även problem med nacken. Den värkande armen eller armarna, fortsatte att värka hit och dit ett helt år. När jag skulle på koll hos doktorn så passade jag på att berätta om besvären. Han skickade mig till sjukgymnasten. Jag började göra vissa övningar. Men jag fick även en medicin som var antiinflammatorisk. I sama veva åkte jag och sonen också till Gran Canaria. Doktorn sa till mig att värmen skulle göra mig gott. Och det gjorde den. Så småningom försvann värken. Nu är den tillbaka igen.
 
Besvären kommer enligt min doktor från nacken. Kul, att vara trummis och ha problem med sina armar. Snarare OKUL. Fötterna har jag också problem med. Fötter och ben. Det blir inte bättre ju äldre man blir. Suck!
 
Detta ni nu har läst, var alltså mitt eget klagomål. Tack för att ni stod ut!
 
Mvh Roger.
 
PS! I morgon så hämtar jag ut en ny sändning av de piller jag fick 2014.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0