Lill-Babs och Kjell Kaspersen - 1971


Veckotidningen Hänt i Veckans omslag den 15 oktober 1971.
Vårdnadstvist om gemensamma dottern Kristin.









Kommentarer
Postat av: valle

Det var nog en dramatisk historia det där. Jab vill minnas att Lill-Babs bror trummisen Lasse gick ut och sa att det varit psykisk "misshandel" i förhållandet om det rent av också inte varit lite fysisk (här kan jag ha fel). I memoarerna skriver hon det det äktenskapet ledde till en av de perioder då hon var helt knäckt. Dessutom hade hon sålt sitt hus och även tagit ut den omtalade pensionsförsäkringen som skulle ha fallit ut när hon var 35 år gammal (tagen på initiativ av den förståndige Simon Brehm. När hon kom tillbaka började hon med en modeturné för Vecko-Revyn eller någon annan veckotidning och modellerna tog hand om henne. Hon hade absolut inget självförtroende.



Dessutom blev det ju vårdnadsprocess och hennes första advokat, som var en streber i Henning Sjöströms stalll, försökte mer eller mindre tvinga sig till ett samlag. Sen fick hon Leif Silbersky och han uppträdde nog mer seriöst.

2010-03-12 @ 18:53:13
Postat av: Roger

Det måste ha varit den mest turbulenta perioden i Barbros liv. Undrar förresten vad herr Kaspersen gör idag. Troligen pensionär? Har hört att Kristin nämnt i nån intervju att hon brukar åka till Norge för att hälsa på sin pappa då och då.

2010-03-12 @ 19:18:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0