Skottpengar på svenska medborgare

Två döda svenskar i Bryssel samt en skadad. Det är inte precis kul att vara svensk längre. Reser man till ett annat land finns en hotbild, likaså på hemmaplan. Tack så mycket regeringen Löfven samt till vissa delar Fredrik "Öppna era hjärtan" Reinfeldt. Många av de riktiga blodtörstiga avskummen kom till Sverige. Det var ju sååååå synd om dem. Jag klagar inte på alla dem som sköter sig exemplariskt. Undrar hur många gånger som ordet rasist har har använts helt felaktigt de senaste åren i vårt land? Jag kan inte ens gissa. Men visste man antalet skulle säkert Guiness rekordbok vara intresserade. I 8 år styrde Stefan Löfven det som skulle bli världens första feministiska regering vårt land. Men feminismen la man åt sidan när man gjorde ett besök i ett Saudiarabien. De kvinnliga feministerna tog på sig sin huvudduk och visade ingen "hud" som gjorde att de styrande muslimska männen inte blev till sig i trasorna.
 
Löfvens och Reinfeldts politik la grunden till det vi just nu ser i samhället. Men det vägrar många erkänna. Så länge du inte erkänner så fortgår helvetet. Men tycker man om att se hur oskyldiga män, kvinnor och barn mördas så så håller man tyst och skyller på något helt annat. Krönikören på AB Anders Lindberg är en av de värsta förnekarna. Det är nästa skrattretande - mitt i kaoset - att se och höra honom vinkla orden både hit och dit. Uppfinningsrik är han också när han trixar och lurar oss med sina ord.
 
Det värsta är när lönnmördarna kommer in i ditt eget hem och skjuter. Men det har säkert den träffsäkra Anders Lindberg någon förklaring till. ALLR FÖR PARTIET! Är hans valspråk. Usch, jag mår illa bara jag tänker på honom. Jag skulle nästan vilja påstå att Lindberg och några av hans kollegor är säkerhetsrisker.
 
ROGER LINDQVIST.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0