"I mitt Europa byggs inga murar"

Det var Stefan Löfvens ord en gång.
Men tänkte han fel? Jo, enligt mångas sätt att se. Vad blir då innebörden när man inte kollar vem eller vilka som kommer? När massinvandringen kom 2015 fick Säpo meddelande jag tror det var från Irakiska säkerhetstjänsten som varnade för att i den stora strömmen fanns även många kriminella med, dvs kriminella som kunde utgöra fara för vårt land. Säpo svarade inte. Nu när vi sitter med facit i hand så hade Irakierna rätt. I våra grannländer så tog man varningen på större allvar än vad vi blåögda svenskar gjorde.
 
Ditresta svenskar varnade flyktingarna för att ta med sig sina pass. Istället förstördes passen, det var då en 30-årig man förvandlades till en 12-årig kille. Norge, Finland och Danmark hade genom sitt förflutna, när länderna ockuperades av tyskarna, mer självbevarelsedrift än vi svenskar som spelade en mer undfallande roll under kriget. Eller som en person uttryckte det: "Vi har inga krig i vårt DNA".
 
Vågen av flyktingar var nästan att likna med en tsunami. Sverige hade inga resurser. När folk började hämta andan, så fanns det några modiga som varnade för konsekvenserna. Det var då bl a sossarna och kommunisterna skrek i falsett: "Nazister, Rasister". Kom ihåg att våra grannländer reagerade på ett mer friskt sätt. Kung Harald av Norge sa: "Vi kan vä inte ta hit hela Afrika?" Drottning Margrethe av Danmark ifrågasatte detta också genom att säga: "Man blir inte automatiskt dansk medborgare för att man dricker danskt kranvatten". Nåå, var kungligheterna också rasister och nazister? Kanske det genom många svenskars enögda seende på verkligheten.
 
Det finns en gräns för allt. Det ska vi tacka vårt sunda förnuft för. Stefan Löfven kan man säga ljög när han pratade om inga murar. I hans vardag när han ska åka bort, låter han sin dörr vara olåst? Gjorde han det även i Sagerska palatset? När han åkte till andra länder, lämnade han sitt hus vind för våg och lät vem som helst att utnyttja sitt mest privata? Tror inte det. Varför hade Löfven livvakter? Om han hade trott på det han själv sa hade han varit utan. I hans besynnerliga värld var det ju 11-12-åriga pojkar som kom till Sverige.
 
Eftersom S så länge har suttit vid makten så är det fullt naturligt att man måste ifrågasätta dem. Även om regeringen Reinfeldt också har varit med på ett hörn. Alla som talar emot det här säkerhetstänket har ännu inte kunnat ta in i sina huvuden att deras egen partiledare Magdalena Andersson själv har erkänt att man förde en misslyckad migrationspolitik. Ta in det! Erkänn det! Istället för att visa er envisa som åsnor. Och alla ni som ryter som tigrar ni är lika skyldiga till de samhällsproblem vi kämpar med idag. Sanningen skall göra er fria, heter det. Kväv den inte, iså fall kommer det att drabba era efterkommande, barn och barnbarn. Men är man endast fylld av självömkan så blir det som det blir.
 
Roger.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0