Sommar, sol och barnbarnet Max!

Idag har sommaren visat sig från sin allra bästa sida. Sol dagen genom, vilket gjort att "solbatterierna" laddats till det yttersta. Något som vi alla är beroende av när mörkret och kylan så småningom kommer. Ja, hemska tanke, det där med höst och vinter är väl något som vi inte behöver tänka på en dag som denna. Heller hur?

NOLIA har öppnat sina portar. Vi hade tänkt besöka utställningen någon dag nästkommande vecka. Daniel gjorde ett besök under två timmar idag. Mycket folk, var hans kommentar när vi talades vid. Samtidigt har Badhusparken loppmarknad, med andra ord; trångt med parkeringsplatser i centrala stan, med andra ord.  Max sover hos oss inatt. Just nu så verkar han lite ledsen, trots att farmor sjunger "Blinka lilla stjärna..." av hela sitt hjärta. Ska försöka med Rolling Stones låtar istället. Blinka lilla verkar inte hjälpa.

Det hördes en duns inifrån rummet. Tror att det var John Blund som landade. Hoppas nu bara att han har sitt sömnpulver med sig till Max. Ibland har den gode herr Blund kastat sitt sömnpulver i mina ögon istället. Jag har påtalat detta för honom, och han har lovat skärpa sig. Skulle just se ut, om farfar och farmor somnar före barnbarnet. Nej, det skall inte upprepas, har han sagt. Och då måste man ju tro på hans ord. Han är gammal i gamet, den där sömngubben. Tycker att han skall ha så pass mycket rutin vid det här laget,  så att han skall veta i vems ögon som sömnpulvret ska hamna i.


Han landade alldeles nyss i Max säng.
Den inte helt okände sömnfarbrorn;
JOHN BLUND.
------------------------------------------------
Bild från: www.tankarilosvikt.wordpress.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0