Lill-Babs 1973



Kommentarer
Postat av: valle

Blir lika glad varje gång du visar bilder på min idol Lill-Babs. Jag har varit en stor beundrare ända sedan jag såg hennes fantastiska scenshower på 70-talet. Jag såg inte denna Kardemummarevyn men nästa års, där Lill-Babs också medverkade. Nätstrumpor, slits och höga klackar kom ju att bli hennes signum och gärna ett ordentligt dekolletage.



Jag är övertygad om att Du vet varför hon kallas för pensionär men någon annan läsare kanske inte vet vad det gäller. Det var ju så att Simon Brehm som var som en pappa för henne såg till att hon tog en pensionsförsäkring som skulle falla ut när hon var 35 år. Alltså en försäkring om karriären skulle ta slut. Tyvärr tog hon ut pengarna i förtid för att att hjälpa sin make nr 2 Kjell Kaspersen att köpa ett hus i Oslo. Äktenskapet tog snart slut, Lill-Babs var knäckt men pengarna var som sagt borta. Men karriären dog inte. Fortfarande 37 år senare och snart 72 år gammal drar hon fulla hus på sina turneer runt om i landet.

2010-01-02 @ 18:48:10
Postat av: Roger

Kan inte annat än att hålla med dig Valle. Hemma i mitt föräldrahem var Lill-Babs något av en husgud. Och varje veckotidning av rang, oavsett om de hette Året Runt, Hemmets Veckotidning, Saxon, Allas, Allers mm mm så pryddes deras omslag av - just det; Lill-Babs. Min syrra var otroligt stolt, när hon brukade få höra att hon var lik Lill-Babs. Hon är ett fenomen, fröken/fru Svensson, som på nåt sätt alltid har funnits.

Hälsn. Roger.

2010-01-02 @ 22:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0