"Abborna" Benny & Frida går skilda vägar / 1981

¤ Har Abborna Benny, 35, och Frida, 36, ångrat sitt beslut att skiljas?
Senaste veckorna har det förekommit flera antydningar i den vägen. I skrivande stund har de i alla fall inte lämnat in någon skilsmässoansökan till tingsrätten. Och det har gått två månader sedan deras separation blev offentligt känd genom ett TT-telegram.

För att få klart besked ringde HÄNT upp Görel Hanser, vice VD på ABBA:s bolag Polar, en flicka som brukar ha vettiga svar på det mesta. Medlemmarna i gruppen ABBA svarar numera inte direkt på pressens frågor.
    - Ärligt talat vet jag faktiskt inte. Jag tror att man ännu inte hunnit med formaliteterna även om man i princip är helt överens. Pappersexercisen är inte det viktigaste. Å andra sidan hade dom ju inte så brått när dom skulle gifta sig heller...
    - Men jag vet att både Anni-Frid och Benny varit mycket upptagna den senaste tiden. Inte minst med jobbet på en ny och ännu odöpt singel som kommer ut om någon månad.

------------------------------
NY KVINNA
------------------------------
TT-meddelandet i början på februari om att paret beslutat sig för att skiljas "efter moget övervägande och i bästa samförstånd", slog ner som en bomb i vida kretsar. Då hade Benny ändå redan i flera månader varit tillsammans med sin nya förälskelse, TV-scriptan Mona Nörklit, 37. För några veckor sedan flyttade paret in i en ny våning på Östermalm i Stockholm, strax intill Karlaplan. Det sägs att Benny betalade 1,3 miljoner kronor för våningen.

Benny och Anni-Frid träffades redan 1969. I oktober 1978 gifte dom sig vid ett hemligt bröllop i Lidingö kyrka. I somras gjorde paret boskillnad. D.v.s. man delade upp vem som ägde vad. Det var i samband härmed som de första skilsmässoryktena kom i svang.


Frida & Benny går skilda vägar...

------------------------------------------------------------------------
HÄNT I VECKAN ¤ Den 8 april 1981.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0