COOL CANDYS i maskeradkostymer

Här serverar jag en bild på COOL CANDYS som ni säkerligen aldrig sett tidigare. Bandet som vi varit vana att se i sina flotta scenkostymer på skivomslag eller i det levande livet på en estrad någonstans, kommer här iklädda maskeradkostymer. Jag fick en hälsning från Arne Nathansohn häromveckan som lät så här:

Bifogade fotografi är från Folkets Park i Lidköping (kanske 1965 eller 66). Varje år ordnade styrelsen maskerad dans, där alla måste vara maskerade, så även vi. Pris utdelades till de tre "bästa" utklädda besökarna och juryn bestod av Lillan Ellgren (Einars fru) samt folkparkschefen och vi i orkestern. Det var en rolig tillställning, som dock sen lång tid tillbaka inte längre anordnas. Parken ligger ganska öde numera men pensionärsdans förekommer då och då, samt med SPF och PRO.

Ha det så bra

Arne

Så långt Arne, som var gitarrist när det en gång begav sig i det omåttligt populära Cool Candys från Lidköping.


COOL CANDYS klädda till oigenkännlighet. Men jag tror mig veta att bakom maskeraddräkterna och de påmålade ansiktena döljer sig dessa gubbar från Skaraborg: Fr. v. ARNE NATHANSOHN, GUNNAR WAHLGREN, GÖTE JOHANSSON, CARL-IVAR IVARSSON samt stående t.h. EINAR SVENSSON.

-------------------------------------------------------------------------

Kommentarer
Postat av: Roger Lindqvist

Glömde namnge KARL-ARNE ANDERSSON.Roger.

2012-03-09 @ 17:28:37
URL: http://rogerlindqvist.blogg.se/
Postat av: custom essay writing

A clown party, it is even worse than a circus.

2012-03-25 @ 16:00:56
URL: http://custom-essay.ws/index.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0