Trumslagarpojken MAX

Det finns några trumslagare i våran släkt. Förutom trummisar, så finns även basister, pianister, gitarrister, och sångare/sångerskor representerade. Framtiden lär väl utvisa, om Max och Norah samt den lilla bebis-killen som kommer i juli, kommer att föra den musikaliska traditionen vidare. Men kul vore det om någon av barnbarnen också anammade musiken som sin ledstjärna.

Max sover över hos oss denna natt. Men innan det blev dags att gå i säng, ville han sitta på min trumstol med sina trumstockar. Det blev en stund av "slagfärdighet" bakom trummorna.


Max kör ett trumsolo innan det är dags att gå till sängs.

-------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer
Postat av: Jean

Max har ju "estetar-anlagen" på båda sidorna så chanserna verkar lovande! ;) Enda musikern jag kommer på just nu- med gamla anor, är Organisten Anders Wåhlström som huserade främst i Västland, Uppsala län och 1732 byggde ett klavikord (hans son var nämligen orgelbyggare) som idag är ett av Sveriges äldsta, bevarade klavaturer.(http://old.hembygd.se/apps/nyheter/las_mer.asp?NewsID=2726). Denna man är far till Orgelbyggaren (verksam både i Finland och Sverige)Carl wåhlström, Stockholm. Carl är Maxs mammas Mormors mormors mormors farfar...Eller något ditåt ;)

2012-05-26 @ 23:57:40
URL: http://jeanhed.blogspot.com/
Postat av: Roger

På min fars sida finns även några violinister och dragspelare. Vi har även några konstnärer också. Samt två författare. För Max är det i dag så självklart att spela trumma. Nästan varje gång han kommer så ska han ha "pinnarna" som han själv uttrycker det. Du är ju själv konstnärligt lagd Jeanette. Du har ju t o m haft nån utställning. Det var fina verk som du hade i Öjebyn.

2012-05-27 @ 18:01:56
Postat av: Jean

Tackar :) Ja, jag målar ju och jag et att vi har "kosrnärer" på både Maxs mrmors och morfars sida :D Musiker känner jag inte till, men jag är ju inte så intresserad av sådant själv ;( Det får jag allt ta och hör mig för om. :D

2012-05-27 @ 23:19:00
URL: http://jeanhed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0