Beliva, Piteå - Infjärdens Elektriska, Roknäs -1957

 
BELIVA, Storgatan 52, innehavare: Radiohandlare Bo Lindvall.
 
När skall Piteå-Roknäs trakten få sina efterlängtade dubbelprogram. Senaste budet är att FM-sändaren i Boden skall vara färdig någon gång under försommaren. Det hänger nu på mark för sändarstationen. En relästation i Piteå har också varit på tal. Men i det fallet vill inte Televerket lova någonting.
 
Så mycket är i varje fall klart som att Bodens FM-sändare snarast skall börja sända dubbelprogrammet på FM. Och då vill man förstås ha en radio, som tar in det. På den här sidan finner  Ni två av bygdens radiohandlare presenterade. Ni vet att hos dem får Ni service.
 
BELIVA i Piteå är en nyöppnad affär. Radiohandlare Bo Lindvall startade på Storgatan 52 den 18 november. Han sysslade tidigare med radio i Piteå El. Byrå, som nu slutat med radioförsäljningen. Fastän Bo Lindvall bara har trettio år på nacken har han hunnit syssla med radio i tio vid det här laget. Vad han inte vet om branschen är inte värt att veta.
 
I skivbaren ser Anne-Marie Svensson till att det alltid finns det senaste i lager och bakom disken återfinns på nyåret också försäljaren Stig Holmkvist. DUX är huvudmärke.
 
Infjärdens Elektriska i Roknäs har sålt DUX i 25 år.
 
DUX som huvudmärke har också Infjärdens Elektriska i Roknäs. Ägaren David Hellgren och föreståndaren Jarl Wellborg, har alltid satsat på SERVICE och KVALITET. Affären har haft radio på programmet i 27 år och lika länge har David Hellgren varit med. Det är alltså ingen tillfällighet att Infjärdens Elektriska fått ett så gott namn i bygden.
 
DUX har varit huvudmärke i 25 år och det svarar för allra bästa kvalitet. Infjärdens Elektriska sätter också en ära i att lämna den allra bästa service. Det är den, som i längden avgör, om vi gjort ett gott köp eller inte. Den yrkesskicklighet, som kunden möter i Infjärdens Elektriska, blir särskilt värdefull nu, när dubbelprogrammet kommer. Den dyraste antennen är inte alltid den effektivaste och fackmannen-radiohandlaren sparar pengar år Er genom sin erfarenhet.
 
Bakom disken finner Ni förutom innehavaren och hans svärson också fröken Doris Berglund. Alla är inställda på att hjälpa just Er till det fördelaktigaste köpet. Det lönar sig alltid att tala med fackmannen-radiohandlaren. Tala med någon av de båda på den här sidan. Ni skall alltid finna en DUX som passar.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0