Rullbandsspelare /1957

BANDSPELAREN - VÅR EGEN RADIOSTUDIO   
 
Nu har bandspelarna börjat sitt segertåg över landet! Fler och fler upptäcker tjusningen i att kunna ha sin egen inspelningsstudio hemma i vardagsrummet. Bandspelaren gör det möjligt att spela in egna program och bevara favoriterna från radion.
 
DUX bandspelare förmår ta upp alla nyanser i musiken och återge dem naturtroget. Vi kan sitta hemma hos bekanta en kväll och prata utan att därför missa ett favoritprogram i radio. Bandspelaren gör en inspelning därhemma. Allt vi behöver är ett DUX programur, som vi också kan koppla till radion eller bandspelaren, om vi vill vakna till musik.
 
Bandspelaren har många användningsområden. Den är t. ex. en utmärkt hjälpreda vid språkstudier. Vi kan ta in utländska program och köra det språk vi önskar gång på gång, och vi kan tala in själva för att kontrollera uttalet.
 
Den bandspelare som Ni ser här intill, typ A 6023 har tre hastigheter (4,75, 9,5 och 19 cm/sek.) och är helt tangentmanövrerad. Den kostar 825 kr. Det finns även en mindre typ, A6013, för 9,5 cm bandhastighet och den kostar bara 645 kr. I båda fallen medföljer mikrofon, en bandspole, en tomspole och anslutningssladd till radion.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0