Lördag

Mycket som händer i Piteå den här helgen. Piteå Summergames samt den årligt återkommande kyrkmarknaden i Öjebyn. Mycket folk i farten, både i city som i byarna runt omkring. Vid Centralskolan i Hortlax står massor med husvagnsekipage parkerade. I årets upplaga av Summergames, kommer bl. a. ett lag från Mongoliet.
 
I dag var vi på vårt andra besök i Öjebyn. Hustrun skulle ha en vara som hon hade fokuserat på redan i går. I dag blev det affär. Andreas, våran bonde och hans kompis David har fullt upp med arbete ute på de gröna åkrarna. Jag fick själv rycka ut, när en hydraulslang gått sönder. Ante hade knappt hunnit äta i dag, så pass mycket finns att göra därute f n v. Han beräknade att hålla på till midnatt.
 
Robert Öberg min gamla kollega i Kjell-Bertils ringde mig i eftermiddags. Han satt ute på Fingermanholmen och mådde gott. Han hade en fråga gällande en fd medlem i bandet. En medlem som blev väldigt kortvarig. Han hade tappat bort namnet. Svaret fick han av mig. Tyvärr vann jag inga pengar på frågan.
 
Här lite bilder av dagens begivenheter. Naturbilder m a o.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
-------------------------------------------------------------------------
Foto: Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0