Cool Candys på trivsam skiva/1966

Cool Candys är ofta på turné. Bilden på skivomslaget visar
bandet uner ett uppehåll i Hälsingborg.    
 
Cool Candys presenterar i dagarna en ny EP-skiva. Denna gång har man spelat in låtarna på skivmärket Anette, inte så underligt kanske eftersom det är Cools´batterist Einar Svensson som är chef för det nya bolaget. Med åren har tämligen många skivor med Lidköpingsorkestern spelats in och dessutom har Cool Candys hållit till i folkparkerna sedan åtskilliga år. Och till glädje för alla orkesterns danslystna fans kan vi meddela att Einar Svensson och Co. inte drar sig tillbaka ännu på några år.
    - Vi håller redan på att boka in säsongen 1968, berättar Einar Svensson. Så länge folk vill höra oss håller vi på.
 
Och vad kommer det sig att publiken aldrig ledsnar på Cool Candys. Naturligtvis för att de spelar alldeles utmärkt dansmusik, absolut i svensk toppklass, och för att de hela tiden förnyar sig med små medel. En liten förnyelse kan man också säga att den nya skivan är.
    - Kanske en förnyelse såtillvida att vi sjunger låtarna solo, säger Einar Svensson. Folkparkspubliken har tydligen tyckt om våra sololåtar och därför tänker vi också testa dem på skiva.
 
Den nya plattan är riktigt trivsam. Alltifrån Einar Svenssons egen hurtiga komposition "Taxi" till den betydligt mer långsamma och sentimentala "Om du gömmer på en hjärtesorg". "Sjung en sång" tillskriver vi dock de största möjligheterna att bli en liten hit. "Kärleksbrev i sanden" är plattans sista låt, också den trivsam.
 
Nu är det bråttom, för grabbarna i Cool Candys. TAXI...!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0