"Nya" COOL CANDYS

De här båda herrarna, fr v Jan Rönngren och bredvid honom Bendt Norrman,
medverkade i P4 Jämtland i dag.    
 
Nästkommande fredag äntrar nya Cool Candys scenen i Strömsund. Jan Rönngren äger i dag rättigheterna till namnet Cool Candys. Om sina idéer och framtida planer berättade i dag Rönngren och Norrman i P4 Jämtland. Jag har under en tid haft kontakt med dels Berndt Norrman men även haft ett samtal med Jan Rönngren. Berndt Norrman var mellan 1977-1984 sångare och basist i det populära bandet från Lidköping. Till den premiär som äger rum den 21 november, har Håkan Ljungkvist, som även han har ett långt förflutet i gruppen, arrangerat ett flertal låtar som kommer att finnas på Cool Candys låtlista.
 
Cool Candys har även fått anbud att inviga dansveckan i Malung sommaren 2015. Dansbandsprofessorn Thomas Deutgen medverkade också i programmet. Han beskrev Cool Candys så här: "Ett av vårt lands mest populära och legendariska band. Ett band som nära på framkallar tårar hos andra musiker, när det förs på tal. Många låtsuccéer genom åren, och ett av de allra första dansbanden vi hade i landet".
 
Jag kan bara hålla med! Jag har ju de sistlidna åren skrivit om Cool Candys historia i ord och bild. Något som i dag finns med på det nya Cool Candys hemsida.
 
Roger.
 
Foto: SR.

Kommentarer
Postat av: Björn Jakobsson

Jag tror att ditt flitiga skrivande om Cool Candys i hög grad har bidragit till att dessa spelemän beslöt sig för att återuppväcka Cool Candys.

2014-11-21 @ 22:51:32
URL: http://www.bjornjakobsson.com
Postat av: Roger

Tack snälla Björn, jo, det skulle ju vara väldigt kul om det vore så. Kanske...?

2014-11-21 @ 23:18:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0