Hasse Rosén

 

Kommentarer
Postat av: Hans-Erik Bergvall

Hasse Rosén måste väl ändå ha varit en av Sveriges bästa gitarrister under 60-talets första halva? Inte för att jag hört eller sett så mycket mer där han figurerar än de Violents- och tidiga Jerry Williams-filmsnuttar som Svt visar ibland. Men det imponerar! Någon bestående framgång för Violents och/eller Hasse - ens i skuggan av herrar Spotnicks succé - blev det tyvärr inte. Men jag tror Hr Rosén haft en omfattande karriär som bl a studiomusiker efter tiden som popidol och tidig "guitar hero".
Här sett honom i tv några gånger det senaste åren 10-15 åren, bl a satt han med i Kjell Öhmans orkester på den tiden Hr Lill-Babs ex ledde Allsång på Skansen, om jag inte missminner mig helt?
Visste inte att han gett ut så solida soloalbumutgåvor som du visar här. Uppenbarligen ämnat för en internationell marknad också! Skulle allt varit kul att höra den!
Godnatt och hälsningar,
Hans-Erik B

2015-07-20 @ 02:23:14
Postat av: Roger

Hasse Rosén fick tidigare i år pris som "årets studioräv" detta tillsammans med trummisen Douglas Westlund. Hasse Rosén har som du säger varit flitig studiomusiker.

2015-07-20 @ 09:02:44
Postat av: Hans E Bergvall

Kul att höra, och onekligen mycket välförtjänt för båda herrar musikanter!

2015-07-20 @ 18:53:28
Postat av: Anonym

Douglas är en av landets mest meriterade trumslagare. Han spelade med Telstars under 60-talet. Han har spelat med de flesta av landets (och ibland världens) största artister.

2015-07-20 @ 19:57:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0