Dagboksanteckningar...

ONSDAG DEN 11 OKTOBER 1989 Kl. 17.48       
 
Var till Roknäs i går i Hans Berglunds och Mikael Sjöbergs studio. Kjell Andersson ville ha mig med som trumslagare på en inspelning av låten: "Sommarens sista fägring". Vi var färdiga strax före klockan 21.
 
SÖNDAG DEN 3 NOVEMBER 1989 Kl. 20.13    
 
Hamnade på 1:a plats på Norrbottenslistan i radion i fredags. Vi som gjorde det var Kjell Andersson, sång, bas, Roger Lindqvist, trummor och Hans Berglund, keyboard. Det var ju skoj! Hela 1.025 röster fick låten, "Sommarens sista fägring". Jag måste även nämna att vi hade en duktig flöjtist med från musikhögskolan på inspelningen. Kjell hade ringt mig i fredags för att berätta, men jag var på jobbet.
 
Jag har spelat i helgen. En lite annorlunda konstellation med "resterna" av Rolf Åhmans. I fredags spelade vi på en älghippa i Storfors FH. Under dagen hade jag en körning till Bodens lasarett med två patienter. Åkte iväg klockan 12.30 så jag blev sen. Jag var hemma klockan 18.00. Hade inte möjlighet att vara på folkan förrän strax före 21. Lördagskvällen tillbringade vi i Arvidsjaur för att spela kultislåtar på GDV. Vi lånade in en dragspelare från Långträsk, Thure Wiklund som skötte sig kanon. Dom ville engagera oss mer däruppe. Det lustiga i sammanhanget är att när vi spelade förr i tiden, så hade vi inga kultislåtar på repertoaren. Vi spelade inte gammeltjo överhuvudtaget. Var hemma i Hortlax halv 5 i morse. Gaget blev 1.700 kr. Nästkommande helg spelar vi i Logen Långträsk.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0