Dagboksanteckningar...

SÖNDAG DEN 19 JANUARI 1986 Kl. 10.45.       
 
Spelade på Folkets Hus i Piteå i går med Kjell-Betils för allra sista gången. Robert Öberg kom förbi mig i går kl. 5. Conny Danielsson var magsjuk, och mådde pyton. Allan Lundström kom också och spelade med det gamla gänget. Tomas E. och jag turades om att lira trummor. Håkan Norberg och Kjell Andersson stack i väg på musikskolan, där Håkan undervisar, och hämtade några congatrummor. När Tomas lirade trummor spelade jag på congas och tvärtom.
 
Kim Vikings videoproduktion från Öjebyn filmade hela kvällen. Intressant att ha kvar som ett minne. Ingemar Danielsson var även han upp och spelade lite congas. Ingemar efterträdde mig när jag slutade, men när Ingemar sa adjö, ja, då kom jag tillbaka.
 
Robban Öberg hade kvällen till ära beställt en smörgåstårta på hela 25 bitar. Men i stället för att stanna efteråt, så åkte jag hem med Conny och Majlis och hennes brorsa Hans. Men naturligtvis så plockade vi på oss några bitar att smaka på när vi kom hem.
 
Så var det alltså över. Kjell-Bertils grundades 1969, och höll sig under många år högst upp på popularitetslistan över de mest bokade banden. Det blev faktiskt två extranummer innan vi släckte ned anläggningen. Sen så var det slut!
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0