Dagboksanteckningar...

MÅNDAG DEN 27 FEBRUARI 1995 Kl. 18.17 
 
Har varit och spelat i Gällivare i helgen. Fredagkväll på Nex Hotell i stan, lördag uppe på Dundret. Fredagkväll uppträdde Hep Stars och trollkarlen John Houdi. Håkan anlitades som ljudtekniker åt "Hepparna" under deras show. En av kollegerna i Opus fick veta att han hade vackra ögon av Lotta. Hon kom även fram till mig och ställde sig nära och tittade mig djupt in i mina ögon, samtidigt som hon kände på min kavaj. När jag försökte få igång ett litet samtal vände hon på klacken och gick därifrån.
 
Kom i samtal med deras gitarrist Janne Frisk, strax innan det var dags för dem att gå upp på scenen. Frisk ja, han var i sin egen lilla värld. Kanske hade han fått nån drink för mycket. Under pausen så fick jag ändå prata med Lotta litegrann. När kvällens jobb var över, så ville Svenne att vi skulle ta oss en öl tillsammans. Jag och två av mina spelkollegor satte oss i personalrummet och snackade. Trummisen Christer Pettersson var också med. Svenne Hedlund berättade litegrann om hur det en gång var när dom stod på topp. Intressant att höra. Han tackade för att vi lånat ut både PA-anläggningen och diverse instrument. Som tack gav han oss en hård kram.
 
Den här helgen lånade jag ett rött Yamaha set som Håkans brorsa ägde. Christer Pettersson spelade på samma trummor. Basisten Joffa, härstammade från Murjek, tyckte han var duktig.
 
Vi landade vid motellet i Öjebyn vid 14-tiden i går med orkesterbussen. Bettan kom och hämtade mig. Var väldigt trött hela söndagen. Inget direkt glamoröst liv att ligga efter vägen hela tiden. Ja, jag känner mig trött fortfarande. Kommer att sammanstråla med Hep Stars till sommaren också i Pajala.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0