Hortlax Centralskola 1972-73

 
En bild av mina klasskompisar, i A, B, C. Vilket år kan jag inte säga. Jag är tyvärr inte med på bilden av någon anledning. Alla hade det gemensamma, att de var födda 1957. Bilden togs vid entrén till Centralskolan i Hortlax. Vilken årskurs det var, kan jag bara gissa. Eventuellt årskurs 8 elller 9? Lärarna som ses stående till vänster är Börje Hedberg, (längst upp) Jan Wikström (i mitten) och en lärare som gick under smeknamnet "Mole". Jag kan ha fel... Börje är jag säker på!

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Hej Roger,

Jag har under flera år följt din blogg med stor behållning!

Jag har dragit slutsatsen från ett av dina inlägg att vi måste ha varit klasskamrater i första klass – det finns en gammal bild från när du gick i andra eller tredje klass där du nämner att din lärare heter Gunhild Lundman, och jag hade henne som lärare i ettan, sen flyttade vi till Piteå där jag gick resten av grundskolan och gymnasiet.
Sedan början av 80-talet bor jag i Trollhättan och har inte längre så många kontaktytor kvar i Piteå, förutom min mor som bor kvar där och ”så din blogg förstås” 😊. Min pappa – Börje – som jag såg på bild i ett inlägg för några dagar sedan avled 2011.

Sköt om dig och ha ett riktigt Gott Nytt År!!

//Bosse

2017-12-28 @ 11:15:21
Postat av: Roger

Hej Bosse!

Klart jag minns dig! Vi gick tillsammans, och som du säger så hette våran lärarinna Gunhild Lundman. Hon brukar jag träffa då och då. Dina föräldrar minns jag också. Jag hade både din far och din mor i skolan. Kul att du hörde av dig. Jag bor - som du vet - fortfarande kvar i Hortlax. Sörbyskolan är sedan länge borta, men centralskolan den finns kvar. Fast ombyggd här och där.

Gott Nytt År!

Vi hörs!

Roger.

2017-12-28 @ 15:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0