Sven-Ingvars - Kulturens Hus, Luleå 15.12 2018

Oscar Magnusson för det musikaliska arvet vidare.
 
Publiken bjöds på en resa i tid och rum. Från starten 1956 och framåt. Det var många "örhängen" som dammades av, vissa i en liten annan skepnad.
 
Trots att Sven-Erik inte fanns på scenen rent fysiskt, så svävade hans person i lokalen i den två timmar långa föreställningen. När Oscar sjöng duett med sin avlidna far så möttes numret av starka applåder.
 
Oscar Magnusson i strålkastarljuset. I bakgrunden en bild på de fyra medlemmarna i Sven-Ingvars från Slottsbron: Sven Svärd, Ingvar Karlsson, Sven-Erik Magnusson och Rune Bergman. De nuvarande medlemmarna är: Oscar Magnusson, sång, gitarr, Olle Nyberg, orgel, keyboard, sång, Staffan Ernestam, gitarr, sång, Klas Anderhell, trummor och Stefan Deland, bas, sång.
 
Det var ca 17-18 minus när jag och Elisabeth åkte mot Luleå på lördagskvällen. Först blev det inköp av julklappar, därefter mat och sedan raka spåret mot Kulturens Hus i centrala Luleå. Biljetterna var en gåva av Andreas och Caroline. TACK!
 
Jag skrev en recension på en fb-sida som handlar om Sven-Ingvars som blev hjärtligt mottagen. En av dem som gjorde tummen upp var en kusin till Sven-Erik Magnusson.
 
Roger  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0