Måndag 20 juli 1987 kl 7.40

Min första semesterdag. Solen lyser, men det är ännu lite småkyligt ute. Pojkarna och jag har ätit kräm och smörgås. Dom har precis gått ut. Därute så leker dom med sina nya traktorer. Daniel sitter i sin "hoppstol" som vi har fått låna av Lena och Göran. Bettan sover än. Hon var uppe i natt med Daniel. Vi var till Ladrike igår hos mor och far. Det var jag, Elisabeth, Robert och Daniel. Andreas följde med Dennis, Ingrid och Frida i deras motorbåt. Han var borta halva dagen.
 
Sen på kvällen så for Robert och jag till Öjebyn med bilen, för den skulle lagas. Ventiljustering, byta av kamaxelrem, samt varningsljusen som inte var trasiga. Vi cyklade hem jag och Robert.
 
Så blev det av till slut; Rolf Åhmans spelning på Logen Käcktjärn. Fick inte iordning vår inhyrda PA-anläggning förrän kl halv fem på aftonen. Kom dit kl 1, jag, Sune Andersson och Sune Karlssson. Robert och Andreas följde också med. For hem med dom vid 3-tiden, Robert blev less. Hasse kom strax före kl 3. Vi kämpade in i det sista. Ringde till "Donken" i Boden och fick via honom upplysning om vad som skulle tänkas vara fel.
 
Två knappar på ett slutsteg var intryckta och det skulle dom inte alls vara. Och så plötsligt så fungerade det! Men det blev ändå inte riktigt bra ändå. Gunnars dotter (Gunnar, vår saxofonist och organist) hade på fredagen varit vittne till en dödsolycka i Åkroken utanför Älvsbyn. Det var dotterns kusin som dog - 10-år gammal. Av den anledningen så var Gunnar väldigt nedstämd. Vilket vi alla naturligtvis förstod och hade medlidande över. Han var okoncentrerad under hela kvällen. Men efter omständigheterna så var det ändå godkänt.
 
Mattes med Monica, var också förbi i logen, för att kolla in. Vi blev videofilmade under halva delen av kvällen. Hasses bror Håkan råkade trycka på fel knapp vilket gjorde att vi missade den andra delen av kvällen. Kenneth Berg, lånade ut sin videokamera. Kenneth är min fd skolkompis. Kenneth och Sune K. jobbar med varandra.
 
Har flyttat över Daniel i den andra stolen, nu sitter han här på bordet och viftar med både armar och ben och pratar också.
 
Roger  

Kommentarer
Postat av: Roger

Nu blev det fel: "Varningsljusen som INTE var trasiga", skrev jag. Varningsljusen VAR trasiga.

Roger.

2018-07-21 @ 23:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0