Torsdagen den 6 nov. 1973

Hej! Klockan är 10 på förmiddan. Mamma sitter och pratar med faster Sigrid i telefon. Mamma ringde för en stund sedan upp till Vidsel. Jag har också ringt till Harry, men han svarade inte. Han är väl antagligen och besiktar bilen. Jag var hos Bosse Nyman i Hortlax i går. Han kom hit ca halv 12 i går. Jag kom hem kl 4. Han skulle ut och jobba nattskift.
 
Pappa jobbar förmiddag i dag. Gerd och Henning kom hit i går kväll.Dom stack visst hos Gösta och Malin senare. Mamma och pappa skjutsade in mig till stan i går. Alla skolbarn var lediga i går.
 
Lånade en bandspelare av Bosse i går. Jag lånade också (på Bosses begäran) en rad noter. Eftersom Janne har gitarren här. Att du inte lär dig lite gitarr, Roger, sa Bosse. Skall försöka, men det blir det nog rätt så lite med det. Håller mig till trummorna i stället.
 
Roger
 
--------------------------------------------
 
Så här på dagen 45 år efteråt, så har saker och ting förändrats. Bosse, dog 1988, endast 42 år gammal. Min moster Malin och hennes man Gösta är också borta, 2017 resp. 2005. Faster Sigrid gick bort 1991. Mor och far är också borta, pappa 2005 och mamma 2018.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0