Tisdag den 25 september 1973

Ja, så var det tisdag! I dag så har Gustaf VI Adolf begravts. Vi kunde följa det i TV:n mellan kl 9.25 - 13.15. Men jag såg inte slutet. Jag slumrade till. Mamma och pappa tittade också.
 
Pappa började jobba kl 2 idag. En timme sen. Mamma ligger i vardagsrummet och läser. Själv så har jag spelat trummor. Klockan är nu 5 över 3. Skolbarnen har haft ledigt idag, pga kungens begravning. Ikväll visar TV ett minnesprogram om honom. Mellan kl 18.30 - 19.30.
 
Henning åker i kväll till södern igen. Gerd kommer hit ikväll. Jag fyller 16 år i morron. Onsdag den 26 september. Vi var och spelade i Sikfors i helgen. Jag satt och höll andan medan jag spelade, det fanns risk för mer näsblod. På lördagsmorgonen blödde jag återigen.
 
Dragspelaren Herbert Westerlund, ville att jag skulle komma och spela, men jag tackade nej. Han är en av Piteås mest duktigaste dragspelare. Varför jag tackade nej var pga att jag slulle spela i Sikfors FH samma kväll. Bosse Nyman spelade också. Det gick hyfsat!
 
Igår måndag, ringde John Harry och berättade att vi fått mycket beröm, det var ju roligt. Vi ska till Morjärv nu på lördag och spela, men då åker inte Bosse Nyman med. Det är ett gammalt kontrakt på trio. Ivan Öhult, också en fin dragspelare, ringde i söndags och ville ha  mig med nästkommande lördag. Tyvärr så krockar det med spelningen i Morjärv.
 
Roger, snart 16 år.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0