Pelle

 
Det började med ett rinnande öga och senare en svullnad. Något som vi inte tog så allvarligt. Veterinären konstaterade att orsaken kunde vara en tandinfektion. För att kunna undersöka sympomen närmare, ville hon söva ner honom. Men innan det så var det tvunget att ta några nödvändiga prov,för att fastställa om det gick söva honom. När resultatet kom så visade det sig att Pelles tillstånd inte var det allra bästa. Det fanns tecken på njursvikt.
 
Då kom rådet att låta honom somna in istället. Veterinären sa att man räknar de dryga 16 år som Pelle är om väldigt mycket. Vid 12-årsålder anses det nog mycket.
 
På tordsagskvällen kl. 19.00 så reser Pelle till sin himmel. Däruppe finns de gröna granna gräsmattorna, solen, skuggan och massor med det godaste rätter som Pelle alltid har älskat. Vår finaste Pelle, som under sitt snart 17-åriga liv på jorden blivit både djupt älskad och ompysslad av alla dem som ständigt funnits honom så nära. Pelle har levt det underbaraste av liv med mycket kärlek. Det är vår tröst.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0