Simca

 

Kommentarer
Postat av: Tomas

Hej !
Härlig gammal Simca Aronde från 50-talet , eftersom min morfar körde Simca från 50-talet o framåt blev det så att jag intresserade mig för märket , men jag har aldrig själv ägt en Simca .Morfar körde en Simca Ariane som taxi , en bil som var något större än Aronde.
Med vänlig hälsning Tomas

2021-01-28 @ 17:19:28
Postat av: Roger

Hej Tomas. Min moster och hennes man hade en Simca. Den var blå till färgen och som barn tyckte jag den var jättestor. I min familj hade vi en bubbla det kan vara därför som jag tyckte Simcan var stor som en ocean. När jag i vuxen ålder fick syn på en Simca så blev jag smått besviken, den var inte alls så stor som jag mindes den som barn. Mvh Roger.

2021-01-28 @ 23:59:29
Postat av: Tomas

Hej igen Roger !
Ja man hade en annan syn på saker o ting som barn , kommer ihåg Bo skola jag gick i på lågstadiet , jag tyckte skolgården , där vi ofta spelade brännboll på gymnastik-lektionerna var enorm , tänkte att ett flygplan skulle kunna landa där. När jag sen kom tillbaka till skolan i vuxen ålder trodde jag nästan jag kommit fel , skolgården var ju naturligtvis inte alls så stor som jag mindes den. MVH Tomas

2021-01-29 @ 09:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0