Måndagen den 17 september 1973

Nu står vi inne i det sista skälvande minuterna av 1973 års val. Det ser inte ut som att vi får en borgerlig regering. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet kommunisterna, ligger på ca 49,8 nånting tillsammans. Centerpartiet och Moderata samligspartiet (högern) samt Folkpartiet ligger på 48,7 nånting.
 
Mamma och pappa for upp klockan halvsju igårkväll och röstade. Dom la sin röst på S. Gerd och Henning poströstade för några dagar sen. Eftersom Henning skulle bort, och Gerd gjorde det bara så att hon skulle få det undanstökat.
 
Bosse var hit igår. Det var meningen att vi skulle spela (öva). Det var bestämt på Forum i Älvsbyn. Bosse ringde till mig . Jag sa att jag inte kunde komma pga en förkylning. Bosse tyckte att det skulle gå lika bra att öva på tre det går väl bra. I så fall skulle det bara bli Bosse, gitarr, Janne, bas och Harry på dragspel. Men senare så hade Harry ringt Bosse och sagt att vi skulle kunna spela i sommarstugan där vi brukar vara. Ok sa Bosse. För Harrys fru Vivan skulle till Perudden i Svensbyn på Bingo. Bosse undrade om det inte var stängt pga kungens död. Tja, inte visste Harry nåt. Då sa han att vi får väl spela uppe i Älvsbyn i alla fall.
 
Då skulle Bosse och rösta men han fick inte igång bilen. Då ringde han Harry senare på kvällen och sa att det blir ingenting. Då ringde Harry till mig senare på kvällen och sa att kan du komma i morgonkväll då. Nej, sa jag. Jag är så förkyld med både halsont och även ont i mina öron. Ja, men på torsdag då, sa Harry. Vi får väl se, sa jag. Det är väl bättre att jag blir frisk innan helgen då vi ska spela, så att jag inte ligger sjuk då också.
 
Det blev väldigt mycket tjorv tycker jag. Bosse och Janne tyckte likadant.
 
Henning fyller 28 år idag i sin frånvaro. Han befann sig i Västervik igår med sin ASG-långtradare. Där någonstans passerar kungakortegen.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0