Puch /1970

 
 

Kommentarer
Postat av: Tomas

Hej Roger !
Tänk att det är 50 år sen man fick börja köra moped , härlig tid. Min dröm-moppe var Zundapp KS 50 , men den var helt ouppnåelig ,jag körde en Crescent Raket , kallades raketarsle ,från 62 , som jag köpt av en släkting. Den hade i alla fall kick-start o fotpinnar , äldre moppar hade ju trampor , enligt reglerna som ändrades i början på 60-talet. Vi åkte på moppe-semester ibland o tältade, Gräsö, Väddö o upp till Dalarna , roliga minnen , trots att min moppe var över 10 år funkade den bra.
mvh tomas

2022-09-25 @ 11:07:13
Postat av: Roger

Hej, jag hade en Puch cross årsmodell 1966. Jag ställde den senare i ett förråd där den fick stå i några år. När vi byggde hus 1987 så kändes den vara i vägen så jag sålde den för några hundralappar. Idag ångrar jag det. En moppe fantast ringde mig i våras då han hade sett några bilder på moppen på bloggen. Han påstod att jag hade fått betydligt mer pengar om jag hade sålt den idag. Typiskt.

2022-09-25 @ 12:02:48
Postat av: Tomas

Hej !
Jag har ett par kompisar som hade fina amerikanaska bilar, sk muskelbilar , som dom sålde på 80 o 90 talet för en spottstyver , bilar som idag är värda en förmögenhet. Dom ångrar så enormt att dom inte behöll sina bilar. Jag hade en Dodge Dart-69 som jag sålde på 80-talet när jag bildade familj. Man har ju inte så mycket tid till sina egna intressen när man har tre små barn att ta hand om. Men jag behöver inte gråta så mycket som mina kompisar som sålde bilarna som blivit dyrgripar , för Dodge Dart har inte alls haft samma prisutveckling. Men det går ju förstås aldrig att veta på förhand vad som kommer att bli värdefullt i framtiden. När man har facit i hand är det ju alltid lätt att säga vad man borde gjort.
mvh tomas

2022-09-25 @ 22:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0