Påskafton

Ursäkta frågan - men vart tog det utlovade vackra vädret vägen? En liten matbit på ett av stans många näringsställen har vi unnat oss dagen till ära, jag och Elisabeth. Ingen fjällresa för oss - vi har firat helgen än så länge här hemma, tillsammans med Bettans värkande arm. Har varit en sväng förbi hos Robban och Jannice, för att titta till deras katt "Flisan." Robert och Jannice är med sällskap och snöskotrar i Malå i helgen. Ante och Jennie fick jag kontakt igår via en webbkamera på ishotellet i Jukkasjärvi. Satt vid datorn med ishotellets hemsida på skärmen, när jag såg bilder ut över ishotellets område. Ringde till Ante och förklarade situationen, plötsligt ser vi fem personer som ivrigt vinkar in i kameran mot oss - snacka om teknikens underverk. Där var Andreas, Jennie och hennes föräldrar och syster, Monica, Tage och Jessica, alla ute på en liten uppfriskande promenad, i ett naturskönt Jukkasjärvi. Kvällen blir i lugnets tecken. Kikar troligtvis litegrann på dumburken och Babbens program, som ikväll gästas av bl.a. Peter Stormare och Claes Malmberg. Gårdagens "Berg flyttar in" handlade om storsångaren Körberg. Som enligt egen uppgift haft en lite orolig barndom, med tråkiga minnen. Tommy Körberg har under många år varit en av mina favoriter - sångmässigt - men samtidigt har jag å andra sida haft lite svårt när det allt som oftast hoppat ut massor med grodor ur hans mun. Johannes Brost medverkan i "Hjälp jag är med i en japansk TV-show" har orsakat svarta tidningsrubriker. Detta med anledning av att karl´n betett sig enligt uppgift väldigt arrogant mot vissa av de andra deltagarna.Tyvärr kan jag inte säga vem som har rätt eller fel - jag var ju inte där.

Påsken har firats med lite "äggstra - ägg på mackorna" förlåt den alltför dåliga vitsen, men jag kunde inte hjälpa, det bara blev som det blev. Nu väntar TV-soffan, Babben Larsson och Magnus Uggla, kanhända också nån spännande film senare ikväll? Till dess vi hörs - Ajöken!

Kommentarer
Postat av: anita brännström

Tack för att du skrev i min gästbok. Jag hoppades att du skulle komma tillbaka fler gånger.

På tal om Per-Örjan, så var hans fru Titti och deras en dotter hit till mig i går, på en kaffe.

Kul att du har en blogg Jag kommer hit fler gånger. Jag tycker om att läsa vad andra skriver. Jag har ju också en blogg nu som har adressen http://anitab.myblogg.se Har även en länk dit från hemsidans förstasida.Kanske du såg den? Håller nu på att göra om min hemsida vilket kommer att ta mycket av min tid den närmaste månaden. Den kommer ut när allt är klart.Ha ett fint slut på Påsken. I morgon ska jag ha middag för mina vuxna barn och barnbarn. Theo kommer ochså hit och äter.Vi är ju separerade sen länge och är tack å lov vänner.

Ha det bra Anita

2009-04-11 @ 22:44:18
URL: http://www.anitabrannstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0