Påskmat

Solen lyser från en underbart vacker vårhimmel. Snart vankas det påsk med allt vad det innebär av mat mm. Har storhandlat idag på COOP. Mycket folk i farten, som det brukar när det drar ihop sig till storhelg. Mat mat mat och åter lite mer mat. Meningen är väl att våra barn med respektive, skall gästa oss under helgen. Men, Robert och Jannice lastar sina snöskotrar och åker till Malå, är det tänkt. Vad beträffar Andreas och Jennie, så åker dom tillsammans med Jennies föräldrar Monica och Tage, till ishotellet i Jukkasjärvi. Solbritt ringde igår, hon ville att vi skulle titta förbi under påskhelgen, om nu Bettan orkar förstås. Danne tillbringar helgen med sina kompisar, men ev. kommer han hem för att avnjuta påskamaten med sin mor och far. Detta med mat är ju aldrig fel. Huvudsaken är ändå, att mellan varven så kan man ju faktiskt ta sig en promenad eller två i det ännu så vackra väder som råder. Vad är då viktigast på påskbordet? Svar: KALVSYLTA! Frågar man Elisabeth så får man säkerligen ett helt annat svar. Min hustru är en betydligt mer av en finsmakare, än vad jag är. Hon har under åren faktiskt lärt mig att äta maträtter, som jag tidigare rynkade på näsan åt. Idag äter jag det mesta. Utom fiskbullar - där går gränsen.

Tack och hej, leverpastej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0