Dans i afton! Rolf Åhmans orkester - Älvsbyn


Året är 1975. Den 9 augusti spelar vi i Norsjö. Fast enligt mina
anteckningar, så spelade Erik Lundberg, i vanliga fall hemma-
hörande i Kjell-Bertils orkester. Detta p.g.a att jag insjuknat. Däremot
helgen därpå i Långträsk, så var jag tillbaka igen. Notera att spelningen
i Långträsk är nästan på dagen exakt för 34 år sedan. Ja, du härliga tid!


Kommentarer
Postat av: Nonne Isbro

Minns dig trummande på det mesta som gick att trumma på=)Och sedan minns jag en låt.. (tror det var kring den här tiden -75)"jag vill vara din Margareta",som ni brukade spela. Hörde ju er aldrig "live".Var lite för ung på den tiden. Men jag tror jag hörde er på ett kasettband som din mor hade.=)Har ju hört den där låten passera örat nån gång på radion..och det får mig alltid att tänka på min familjs besök hos er i Piteå och hur mysigt det var..=)Kram/Kusin Nonne

2009-08-19 @ 10:48:10
Postat av: Roger

Hej Nonne! Ja, det var ett fasligt trummande och oväsen, som jag utsatte mina nära och kära för. Och det där med trummande - ja, det håller faktiskt på än i denna dag, och lär nog så göra även i framtiden, förhoppningsvis. Möjligtvis även den dagen jag sitter på "hemmet". För jag har bestämt att då den dagen nalkas, när flyttlasset går då ska trummorna absolut med. Hälsn. Roger.

2009-08-19 @ 15:53:08
Postat av: Nonne Isbro

Hej Igen!Men du!Du blev ju en riktig hejjare på trummor..och är nog fortfarande..Låter skönt med din tanke om framtiden!Helt rätt inställning!Kan se dig trummandes på "hemmet"nångång långt"bortom framtiden"../Nonne=)

2009-08-19 @ 18:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0