Den blå Volvon

Den blå Volvo som inatt varit inlagd i sonens garage, verkar betydligt piggare. Efter en åktur så bedömde jourhavande bildoktor att den skulle försöksutskrivas. Det är i nuläget för tidigt att säga om ev återfall. Diagnosen visar på strömbortfall, vad detta egentligen betyder, ja, om det tvistar de lärde. Som det ser ut för tillfället, så kommer den blå Volvon att kunna tillbringa julen hemma hos de nära och kära. Dvs hemma på grusgången hos R. Lindqvist. Om nåt oförutsett skulle inträffa, kommer en ny kommuniké att presenteras. Tack!

Jourhavande bildoktorn Bosse.


Kommentarer
Postat av: Nonne

Hej! Så skönt att bilen verkar ha återhämtat sig. De är ju SÅ trist när de(bilarna)blir sjuka. De ska ju liksom bara vara pigga och alerta när man behöver dom..=). Håller tummarna att det inte blir något återfall!Hoppas att ni alla andra är pigga och krya också./Nonne

2009-12-03 @ 18:18:52
Postat av: Roger

Hallå! Jo, härhemma är allt ganska bra nu. Värre var det med bilen. Men den har fått lite medicin, så nu går den som en klocka. Hoppas att allt är bra med er också.Hälsn.Roger.

2009-12-03 @ 18:21:36
Postat av: Nonne

Så skönt att höra.Och vi har också lyckats bli av med flunsasymtomen vi dragits med. Tack och lov.Man börjar längta efter lite julledighet tillsammans nu. Det är det härligaste med juletid, att få stanna upp tillsammans och umgås med nära och kära med lite god mat och mycket ljus och mys.Vi närmar ju oss det med stormsteg,redan dags för andra adventsljuset på söndag..Trevlig helg på er!Hälsa även din mamma och syrran från oss./Nonne

2009-12-04 @ 13:49:30
Postat av: Roger

Hoppas du och Thomas får en fin helg. Va bra att ni känner er bättre. Man är ganska så less nu på allt vad influensa heter. Ha det så gott där i Yttervik.

Hälsningar från oss alla.

2009-12-04 @ 23:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0