Julklappsjakten fortsätter.......

Jakten på den försvunna skatten......så hette en film med bl. a. Harrison Ford. Jakten på julklapparna....så heter en annan spännande historia, inte med Harrison Ford, utan med lite mer okända aktörer som, Elisabeth Lindqvist farmor, och Roger Lindqvist farfar. Idag fortsatte sökandet på Barnens Hus. Och kan man tänka sig, mitt bland alla tusentals leksaker fanns just det där grejerna som vi hoppas Norah och Max ska bli glada åt.  För att vara på den säkra sidan, har jag tagit kontakt med den störste experten av dem alla - jultomten! Vi har ständig telefonkontakt - tur att telefonen finns så jag slipper åka till nordpolen - så det känns hur tryggt som helst. Vi är alltså i mycket goda händer. Granen är klädd. Detta gjorde Daniel när han gjorde ett besök. Tack Danne! Katten Pelle blir alltid lika glad varje jul. Då får han nämligen lägga sig under granen, och låtsas vara en sån där stor och stark tiger (hans släkting) ni vet de som brukar ligga under ett accasieträd på savannen. Just precis så, tror jag våran katt fantiserar om där han ligger och spinner, som en gammal SAAB tvåtaktare av 1958 årsmodell, under vår glittrande plastgran.


Kommentarer
Postat av: Nonne

Kan inte låta bli att berätta att vår katt,Emma,också blir väldigt nöjd när granen kommer fram.=)Hon gör precis som Pelle.Lägger sig under granen och drömmer...och fantiserar..och spinner.=)I bland när hon är riktigt på"G"så attackerar hon bollarna också..(fast hon vet att hon inte får det).Men det är klart. Just där i drömmen och fantasin så kanske bollen är ett mumsigt byte..Fast den fantasin lär försvinna när matte kommer rusandes.=)Men just nu är det en trött och drömmandes katt som ligger under granen../Nonne

2009-12-09 @ 18:17:22
Postat av: Roger

Brukar binda fast granen vid elementet i rummet. Ett måste, sedan katterna en jul beslöt sig för att klättra uppför granen. Det slutade med många trasiga julgranskulor./Roger.

2009-12-09 @ 19:04:45
Postat av: Ilone

Det är inte lätt att förstå sig på önskelistor nu för tiden... man har ju ingen aning vad det är...annat var det då önskelistorna bestod av så enkla saker som Lego och Barbiehästar osv. Läste i en kvällstidning att man har bildat en grupp på Facebook för de som behöver en förklaring av vad det betyder det som barnen önskar sig. :)

Katter och julgranar, nähä det går bara inte, blir ungefär som Pluto och Piff o Puffs härjningar.

Önskar er att granen står stadigt o grön o grann åtminstone tills julafton.

Ha det gott!

2009-12-09 @ 19:23:46
URL: http://vintersaga.wordpress.com
Postat av: Roger

Hej Ilone! Våra två barnbarn är i den åldern där det än så länge går ganska bra att hitta saker. Men värre blir det troligare ju större de blir. Jo, det gäller att knyta fast granen ordentligt. För plötsligt kan nån av kissorna få en idé om att titta lite närmare på den gröna granen. Hälsn. Roger.

2009-12-09 @ 19:35:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0