Snö, snö, snö, så långt ögat kan nå......

Idag råder rena julstämningen här i Hortlax. Snö så långt ögat kan nå. Som tur är, har jag fått hjälp av Andreas med snöskottningen. Min rygg är inte den allra bästa, så tacksamheten är stor både till Ante och David som förbarmat sig denna dag. David och Ante åker runt med traktorn och snöröjer här i byn. Och tur är ju det, för tänk så många trasiga ryggar det finns p.g.a. snön.

Norah ligger och sover. Kanske blev hon trött efter den tigerjakt som hon och hennes farfar  återupptog idag. Tyvärr så har vi ännu inte lyckats spåra upp den fruktade sabeltandade tigern, men vad vi vet så ligger den visst och trycker i någon grotta någonstans i Hortlaxområdet. Jakten fortsätter........

Julmat idag - igen! Andreas, Jennie, Norah, Daniel och Hanna, ska hit och "smörja kråset". Fortätter det så här så är risken stor att man har ledsnat innan julafton. Firar bröllopsdag dagen före julafton (28 år), då har vi som tradition att även äta oss en jultallrik. Som ni kan se, så duggar det tätt mellan julborden. Tur att julen endast hälsar på en gång per år.

Kommentarer
Postat av: uffe

Vilket sammanträffande vi gifte oss oxså den 23/12

men 1989 (20)år.

Det blev dubbelbröllop Vanjas syster

Ingbritt och hennes man Ronnie boende i Stockholm

vigdes sammtidigt.

Jag tror det var 22.15 på Fredagskvällen

i Furulundskyrkan, präst var Peder Jonsson Hortlax.

Vi ska bryta julmats trenden och äta Plankstek som

vi mixar ihop tillsammans, Vanja lite mer än jag.

Så ni ska ha en bra bröllopsdag i förskott önskar

Uffe o Vanja

2009-12-21 @ 21:10:41
Postat av: Roger

Vi gifte oss i stadshuset i Piteå. Vigselförättare var Tage Hansson. Efteråt blev det god middag med goda vänner på Tuna.

Ha det så bra på eran bröllopsdag ni också.

/Roger

2009-12-21 @ 21:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0