Kallt!

Minus 15 grader. Alldeles på tok för kallt. Gick omkring med frossa hela eftermiddan igår. Bettan o jag var ute på promenad, vi tyckte båda att det är dags nu. Åkte därför ut till vår gamla arbetsplats på Furu. Brukar ta oss en promenad där, då o då. Speciellt sommartid är det så otroligt vackert därute, fina skogsstigar nära älven som gör att det är en fröjd att vistas där.

Lasarettsbesöket blir väl ca en timma. Det är alltid trist med väntan. Jag brukar därför ta tillfället i akt, att hälsa på nån av mina gamla jobbarkompisar under tiden. Det är ju så mycket som har förändrats sen jag slutade, men än finns det väl kvar nån som jag känner. Jag sprang ju på Pite las. varenda dag, under åren jag jobbade. Så det blev på nåt sätt "mitt andra hem." Även om jag alltid utgick från sjukhemmet i Öjebyn, så hade jag/vi transporter till lasarettet ständigt o jämt.

Kopplade bilen till motorvärmaren för en stund sen. Det är alltid så bistert att sätta sig i en djupfryst bil, så det här med värme, det är bara ett måste när vi bor på de här breddgraderna. Å du milde, vad jag längtar efter sommar. Brrrrrrrrrrrrrr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0