Alex Schulman, handelsresande i människoförnedring

Att hitta sin egen nisch, vill väl de flesta. Ett litet frö, en idé, som planterats in i hjärnbarken och som plötsligt växer sig så stor och stark, att upphovsmannen/kvinnan, så småningom kan tjäna stora pengar på sitt koncept. Vem som uppfann människoförnedringen, ska jag låta vara osagt. Men det finns väldigt många som har gjort den "till sitt," och utan att blinka saluför den i tidningar, radio och television. En av de allra mest framgångsrika inom detta område är journalisten och krönikören Alex Schulman.

Vecka in och vecka ut, spyr han ut sin galla över alla tänkbara och otänkbara offer. Och det värsta av allt, karl´n tjänar stora pengar på att misskreditera andra. Och lägg därtill att han gör det med sitt stora fåniga dreglande varggrin. Inget dåligt samvete där inte. Säg mig då, är det på förnedringens väg vi ska inrikta vår framtid? Ska vi i fortsättningen, så fort tillfälle gives, spotta varandra i ansiktet och be alla som vi möter dra åt pepparn? Tror inte att det är en sån värld vi "normala" vill leva i.

Nädu, Schulman. Titta dig i spegeln, det räcker en enda gång, för att konstatera varför du kastar skit på andra. Dina tänder behöver en rejäl reglering, (säg mig, glömde folktandvården av dig när du var barn?) i övrigt så är du inte mycket att skryta över eller. Din smutsiga journalistik hör inte hemma i en av arbetarrörelsens tidningar, (Aftonbladet) så ta ditt pick och pack, skola om dig till dödgrävare, jag har förstått att det är där du hör hemma.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0