DOMKYRKANS KLOCKOR

Konstig rubrik eller hur? Men det är väl ungefär så "tillståndet" kan rubriceras just nu. Domkyrkans klockor kräver sin förklaring, tänk er att få Luleås Domkyrkas klockor mitt i planeten, därtill bli överkörd av snabbtåget x 2000, sekunderna efteråt. Och om inte det vore nog, så brottas just i detta ögonblick en armé, av tusentals ilskna magsjukebakterier i min mage, så det liknar mest den batalj, som i denna stund rasar ute på Gazaremsan, eller vad det nu heter. Varför sitter jag då här vid tangentbordet, fastän mina ögon är alldeles vinda, och jag har svårighet att hitta de här små bokstäverna, som till min ilska dansar förbi bara för att göra mig ännu mer yr? Svaret på denna långa utläggning heter: ENVISHET! Det var med"blod svett och tårar" detta inlägg kom till stånd, och nu? Ja, det är väl sängen som väntar, till dess AJÖKEN!

Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Ante gnuggade sina händer blodiga med stålullen.

Pannan glänser mer nu än då.Krya på er så lillan får träffa er snart igen!

2009-01-10 @ 16:33:12
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Roger

Hej Jennie! Mitt räkneverk försvann plötsligt häromdan. Som jag kan se så har din också försvunnit? Eller har jag sett alldeles galet?

2009-01-10 @ 18:22:18
URL: http://rogerlindqvist.blogg.se/
Postat av: Anne

Nää - ingen sett galet - mitt räkneverk också borta idag - magsjuka på blogg.se???

2009-01-11 @ 01:43:54
URL: http://anneb.blogg.se/
Postat av: Anne

Krya på er - magsjukan är ingen långvarig gäst, vanligtvis - men ack så otrevlig när hon knackar på. Varför är magsjukan en kvinna - eller är den det. Du Roger som verkar kunna språket, är magsjuka en karl eller en kvinna. En båt är en kvinna - inte förstått varför... men det é ju bara så. Så, hur ligger det till med magsjukan - ordmässigt?

2009-01-11 @ 12:47:44
URL: http://anneb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0