Usch!!!

Den svenska sommaren visar idag sitt rätta ansikte. Regn och rusk, så långt ögat kan nå. Enda ljuspunkten är när min snälla hustru ropar: "Rogeeeer!!! Nu är maten färdig!". Men det finns också lite andra knep att lätta upp vädertristessen.

En liten god och behändig Punschkaramell, kan lätta upp stämningen
en grå dag som denna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

m m m...

2009-07-21 @ 14:54:43
Postat av: Anonym

hej! Är totalt fast i 50-60 talet och dess kultur, även fast jag bara är 25 år. Rock n roll, rockabilly, pinuppor á la 50 tal och gamla jänkare är det som ligger mig varmast om hjärtat. Undrar om man får låna några/någon bild (-er) till min egen blogg från dig, om jag länkar till dig förstås, där jag hämtat bilden? Är Pitebo (roknäs härstammar från lillpite) så det är extra kul att följa bloggen. Läser den så gott som varje dag.

2009-07-21 @ 15:07:36
Postat av: Roger

Hej, du anonyme! Roligt att du läser min blogg. Visst får du låna - om du länkar till min adress. Skulle det vara så att du skall använda (citera) någon text från min blogg, måste du naturligtvis uppge upphovsmannen (författaren) Jag uppskattar att du frågar - det finns faktiskt mindre nogräknade individer, som faktiskt "lånar" och gör det till sitt eget. Hör gärna av dig om det är nåt du funderar över. Lycka till! / Roger.

2009-07-21 @ 18:10:21
URL: http://rogerlindqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0