Aktuell bok på nattygsbordet

Så länge jag kommer ihåg har jag läst. Det började med Lill Klas och Stor Klas i Hemmets Veckotidning nån gång på 60 talet. Sen var ju Kalle Anka ett måste, även Stålmannen, Fantomen, Lilla Fridolf, Knasen, Åsa-Nisse, ja, allt i serietidningsgenren slukades med hull och hår. Historieintresset vaknade tyvärr först efter grundskolans slut. Och sedan dess har jag kört på, slukat böcker med berättelser om kända som okända människors liv och leverne. Just nu läser jag "Till varje pris" av författaren Ted Allbeury. Handlar om mordet på John F. Kennedy 1963. En spännande historia, där författaren vill göra gällande att Lee Harvey Oswald var en hjärntvättad syndabock, och där de verkliga gärningsmännen fanns inom CIA och maffian. Faktiskt inte så långsökt. Faktiskt ganska så trovärdigt, med andra ord.

Kommentarer
Postat av: Anne

Sanna - eller nästintill - så nära man kan komma - historier, samt biografier tillhör mina favoriter, så boken du nämner bör jag nog läsa med gädje...tyvärr finns det allt för många böcker i min hög just nu... men jag betar av sakteliga numera. Ännu ej pensionerad.. har ett jobb där allt snurrar snabbare och snabbare - energi och kilmatförändring - å det är ju kul att de nu kommit upp på tapeten "änstligen" och att folk börjat intressera sig för dom, och faktiskt bry sig...

Tackar så jätte mycket för att du uppmuntrat mig med mitt "lilla" tidningsurklipp.... jag har lådvis i källaren, och många foton mé... behöver bara tid över till att berätta om mitt fantastiska liv - som bortlämnad tillsammans med min tvilling bror och därefter ett par som hämtade oss på "blå bandet" - och allt blev bara till guld därefter! Hur mår Bettan - jag haft gäster i 5 dagar så inte hunnit kolla bloggen - hoppas hon nu opererad, smärtfri och återställd vid spisen! :))) för du var ju tydligen ingen hejare på de dära?

2009-03-23 @ 22:17:01
URL: http://anneb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0