Fredagen den 13:e

Har städat idag medan Elisabeth varit borta. Tydligen blev det väl mycket städ, för när vi hälsade på hos Andreas och Norah för en stund sen, kunde jag knappt hålla ögonen öppna. I stället höll jag på falla i sömn där jag satt i deras finsoffa. Norah låg och sov när vi kom, men vaknade lyckligtvis efter en stund så vi hann krama henne en ett tag innan vi åkte hemåt. Nu stundar helg igen, och jag hoppas verkligen att vi får njuta av vackert väder så vi kan vistas lite mer utomhus, istället för att bara sitta inne. Robert har varit förbi och druckit lite kaffe. Han har varit ledig tre dagar denna vecka, men börjar om nu på måndag. Jannice däremot hade jobbardag idag, träffade henne på Lundmans när jag var och handlade. Daniel jobbar också, han har varit i Piteå några dagar i veckan. Men allra mest ligger han ute på vägarna uppåt landet, Gällivare, Jokkmokk och Kiruna. Ibland kör han den så kallade fjällturen till Vouggatjålme, för att nästkommande dag befinna sig i Älvsbyn med omnejd. Andreas är ledig för tillfället, men så fort det kommer snö så rycker han ut på vägarna med sin traktor. Förresten, behöver jag kanske säga att Norah är den vackraste lilla flickan på hela vår jord? Just precis vad jag tänkte, det vet ju alla om vid det här laget. Så det så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Önskar en trevlig helg!



Tips, för att få fler besökare - vänligen klicka på länken och följ anvisningar:

http://www.viraltrafik.se/?Offer

eller:

http://www.bloggsurfa.net/signup.php?ref=604



På dessa sidor skapar du snabbt, smidigt och mycket enkelt genom bara ett par klick ett medlemskap. Strax därefter ökar din besökarsiffra. Precis som du hjälper mig kommer någon annan i kön därefter hjälpa dig.



Hjärtligt välkommen till min blogg, läs om min kamp tillbaka till ett normalt liv efter att blivit offer för en våldtäksman.

http://www.metrobloggen.se/offer

Du kan följa, vid intresse, min blogg via bloglovin.

2009-03-13 @ 14:44:49
URL: http://www.metrobloggen.se/offer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0