Sjukbesök

18 dagar har Elisabeth legat på sjukhus. Idag fick vi höra att den s.k. "tracken" som hon har i halsen, kommer att tas bort på cirka 3-4 dagar. Då kan hon också börja att prata på riktigt. Skönt! Hon blev flyttad till en vårdavdelning i onsdags, ett steg i rätt riktning. Skönt när allt detta elände är över.

Igår möttes vi för första gången - medlemmarna i Kjell-Bertils - hemma hos Robban Öberg. Även Kjell Andersson, Tomas Eriksson och jag var där. Femte gubben, Thomas Åström, ansluter sig senare. Men eftersom han numera är bosatt i Helsingborg, så blir besöken härhemma litegrann sporadiskt. Fyra gamla dansband från Pitetrakten, Kjell-Bertils, Anders-Jans, Focus 5 och Lennes med Bitte, skall sammantråla på Folkets Hus i Piteå under våren 2010. Det är tänkt att det skall bli en danskväll i nostalgins tecken. Och som sagt redan igår så kände vi på de gamla låtarna i källaren hos Robban. Fastän det gått många år sedan vi spelade därute på dansbanorna, så satt allt kvar därinne i "hjärnkontoret". Robban sjunger och spelar sologitarr, Kjell sjunger också och trakterar bas och gitarr, Tomas spelar keyboard, medan jag själv som alltid sitter bakom trummorna. Thomas Åström sjunger och spelar piano och sax. Det är tänkt att vi under kvällen på Folkan, skall uppmärksamma tidigare medlemmen, Allan Lundström med en liten musikalisk hyllning. Allan gick bort 2009, och var medlem i bandet 1977-1983. Allan Lundström som i grunden var jazzmusiker, förtrollade oss varje danskväll, med sitt underbara saxofonspel.

Har umgåtts med Andreas och Norah idag. Vi har varit ut på pulkafärd i våran skog, och bara njutit av tillvaron. Lite senare kom även Daniel förbi på kaffe och mat. Just nu sitter jag hos Robert och Jannice. Skall passa Max en stund, medan dom åker iväg för att handla. Datorn gick ju som bekant åt pipsvängen för ett tag seda. Hoppas att jag snart kommer igång, så att jag kan scanna in lite bilder och annat smått och gott. Hade tänkt få lite hjälp av mina söner, till detta ändamål. Fortsättning följer........


Kommentarer
Postat av: uffe

Jätteroligt att höra om Elisabets framsteg,

hoppas att det går fort att få hem henne!

Kul med er nostalgikväll på Folkan,

kallar det ännu Folkan som du trots att det ska heta

Nolia City Konferans....

Det skulle vara kul med dans i Badhusparken

i sommar typ 60-talskvällen men med

Dansband från Pitetrakten.

Vi får väl fara ner till Leif i Parken

och hälsa på som han ville.ha det bra uffe

2009-11-13 @ 20:18:24
Postat av: Robert

Hej Roger,Det var ett tag sen jag "hälsade på" och när jag nu får läsa om Elisabeths kamp mot fläncha så blir jag förskräckt. Jag förstår att det varit och är en riktig pärs. Hoppas att det börjat gå åt rätt håll. Såg också att du skrev om Lennarts bortgång. Tråkigt förståss. Ha det så gott och skicka en särskild hälsning till Elisabeth från oss.

Vi hörs , kusin Robert

2009-11-14 @ 02:15:22
Postat av: Helena o Sol-Britt

Hej!

Roligt att Bettan har kryat pa sig. Vi har hallit tummarna!!!

Vi har det gott o skont. Vi syns snart. Manga kramar fran oss.

2009-11-14 @ 07:29:34
Postat av: Anonym

2009-11-20 @ 11:19:42
Postat av: Bitte

Hej Roger!

Hittade just ditt inlägg om "Dansbandskrampen"! Visst är det spännande med danskvällen på FH!!

Kul att få träffa alla "gamla" musiker igen.

Ha det så gott!

Bitte o Leif

2010-01-18 @ 22:20:01
Postat av: Roger

Hej Bitte o Leif! Ja, det blir som att förflytta sig tillbaka till det ljuvliga 70-talet igen! En härlig idé. Hoppas nu att publiken tycker detsamma.

MVH Roger.

2010-01-18 @ 22:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0