Söndag

Söndageftermiddag. Gjorde ett besök hos Bettan, jag och Robban idag. Allt verkar vara i sin ordning. Doktorn tittade förbi, hon verkade också väldigt positiv till det hela. Maten smakade inte så där jättebra idag, tyckte Elisabeth. Kanske inte så konstigt med tanke på omständigheterna. Imorgon kommer Bettan att börja sin träning med den sjukgymnast som finns på avdelningen. Har hört att det brukar ta lång tid att komma igen efter en lunginflammation, kanske ända upp till ett halvt år, enligt vissa. Men skam den som ger sig. Elisabeth har alltid varit utrustad med en envishet som gjort att hon vid andra prövningar, kämpat på utav bara den.

Sjukhusmiljön gör åtminstone mig ganska så deprimerad. Jag tror att Bettan tycker detsamma. Det är jättebra att den finns, men man vill ju allra helst undvika den så gott det nu bara går. Imorgon måndag, är det tre veckor sedan den ödesdigra måndagskvällen. Vi pratade om det idag vid vårt besök. Att sluta röka, är ett måste för Elisabeth. Det är hon fullt medveten om. Livet är så pass kärt, att man vill fortsätta att leva och finnas till mitt ibland sina nära och kära. Men det konstiga är att det måste alltid hända en del otrevligheter först, innan man tar steget fullt ut och gör slag i saken. Att ligga i ett sterilt rum på lasarettet, uppkopplad med en massa slangar från mun, näsa, hals mm, är absolut inte nåt man önskar sig. Detta har nu Bettan gjort i åtskilliga dagar som nätter. Numera behöver hon inte längre alla dessa säkerhetsåtgärder. Slangen som finns i hennes hals ("tracken") ska tas bort inom några dagar. Så nu hoppas vi verkligen att hon snart är på benen igen. Hälsar just på hos barnbarnet Max. Ska visst få smaka lite våfflor här senare, är det tänkt. Mörkret har sänkt sig utanför, och eftermiddagen går så sakta mot kväll. Imorgon gryr en ny dag, en ny arbetsvecka väntar för många. Julen börjar göra sig påmind alltmer, och om allt blir som vi tror, så ska vi fira denna julafton hos Robert, Jannice och lilla Max. Det ser både jag och Elisabeth fram emot.
Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-11-16 @ 16:22:33
Postat av: Rondine

Kul att det går framåt för Elisabeth.

Hur mår datorn då?

Är den också på bättringsvägen?

2009-11-16 @ 18:29:48
URL: http://rondine.blogg.se/
Postat av: Anne

tittar in och konstaterar att allt går åt rätt håll :) Kramar till Er alla!

2009-11-16 @ 21:36:47
URL: http://anneb.blogg.se/
Postat av: Roger

Vad datorn beträffar så mår den fortfarande väldigt dåligt. Men datordoktorn säger i sin diagnos, att den så småningom kommer att fortsätta som tidigare. D.v.s. leverera nya blogginlägg.

Hälsn. Roger.

2009-11-17 @ 19:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0