"Den som väntar på nåt gott........"

Vädret! Detta sönderdiskuterade ämne, som vi människor emellan talar om, i tid och otid. Inte så att det stör mig, tvärt om. Jag har nämligen upptäckt - och det får mig att le åt mig själv - att ju äldre jag blivit desto mer ägnar jag åt att - ja, just det, kolla in hur morgondagens väder blir. Kanske att det är ett "åldersfenomen?". Min pappa och mamma följde noggrant väderleksrapporterna i radio och television. Kanhända att det är just detta som får mig att le, lite igenkännande? Ja, hur blir då vädret? Idag har vi haft ett förskräckligt regnväder. Men, i denna stund så tittar faktiskt solen fram......därav rubriken på detta inlägg.

Nu till en helt annan sak. Tack snälla Åsa, för kommentaren igår på bloggen. Det är alltid lika kul att se när du och "lillsyrran" Nonne varit in och läst och lämnat en kommentar. Det är såna saker som ger mig sådan glädje och inspiration. Hälsningar till era respektive familjer. / Roger.


En underbar och rar liten bild, som jag har i mina gömmor.
Kusinerna Åsa och My Nonne hemma i Gällivare ca 1968?

Kommentarer
Postat av: Nonne

Hej Roger!=)Du ska veta det var två överaskade kusiner som hälsade på,på din blogg i eftermiddag!Vilka härliga minnen den bilden ger oss!=)Så fanastiskt roligt det var att se oss två tillsammans från den tiden.Dessutom hade vi aldrig sett just den här bilden!=)Vi fick oss ett varmt skratt tillsammans i telefonluren.Tack snälla du!Vilken fin bild!Och tack för hälsningen,den ska vi framföra.Hoppas ni får en fin helg,trots "vädret". Här i Skellefteå skiner solen äntligen efter en hel dag av regn och regn...Hoppas den hittar även till Piteå!För nog är det mesta ganska mycket trevligare när solen är med.=)Kram till er/Nonne. Och den här gången är det "storasyrran"som också hälsar så gott=)

2009-09-04 @ 17:32:17
Postat av: Nonne

Just det!=) Solen hade ju redan hitttat till Piteå!Hoppas den behagar stanna kvar också?=)/Nonne

2009-09-04 @ 17:35:12
Postat av: Nonne

Hej Igen!=)Jag blev visst så glad över bilden att fingrarna slant lite på tangentbordet,och det blev nåt stavfel som smög sig in i raderna...men jag tor det går att förstå vad jag menar ändå=)Jag som "aldrig"brukar stava fel?Men är man glad så är man=)/Nonne

2009-09-04 @ 17:58:21
Postat av: Nonne

Det "slant" visst lite i den sista kommentaren också?Ibland är det nog lika bra att låta bli att "rätta till" de "fel" man gör här i livet!?=)Tur att det här ändå är av en "lindrig"art=)Och någonting jag kan le åt=). God Natt från Skellefteå/Nonne(Många kommentarer blev det=)=).)

Ps:Skyller fortfarande på min glädje=)Ds

2009-09-05 @ 01:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0