Roger tager sig en semla......

Semeldags! Denna härlighet som skänker mig en sådan kolossal glädje. Liksom Bert Karlsson så är jag barnsligt förtjust i denna smarriga "hetvägg" (som jag tror att den också kallas). Semla, hetvägg eller fettisdagsbulle, för mig spelar det ingen roll, vitsen med "bullen" är ju att man ska äta den, och det är ju det jag gör (kanske ibland alltför ofta).


Steg nr. 1. Behandla semlan med mild och varsam hand.


Steg nr. 2. Bli vän med din semla. Räds icke om än det hamnar lite
grädde på din näsa.


Steg nr. 3. För att förhöja njutningen, ta gärna en paus, luta dig till-
baks i soffan, låt blicken sedan fokuseras på din semla och kaffekopp.


Steg nr. 4. Efter en stunds avkoppling i vardagsrumssoffan, fortsätt
att njuta av din semla.


Steg nr. 5. Sedan du torkat bort grädden från ansiktet, tag semlan
med ett fast grepp och avsluta det hela. Skölj gärna ner den sista
biten tillsammans med en liten klunk kaffe.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0