Sovmorgon med hosta

LÖRDAG. P.g.a. att jag stannade uppe ganska så sent inatt, blev det en rejäl sovmorgon. Har fått hosta, vilket inte är det mest roliga här i livet. Kanhända att hostan är en biverkning av den nya medicin som jag började med häromdagen. Enligt min doktor så fanns en risk för att preparatet ifråga, kunde föra med sig denna effekt. Om nu så är, så ville han att jag skulle höra av mig, och isåfall måste jag byta tabletterna mot något helt annat.

Men nu till något helt annat. Snödrivorna på tomten, har - tack och lov - krympt ganska rejält de senaste dagarna. Det har t.o.m. regnat vissa dagar, vilket haft det goda med sig våren tagit några välbehövliga steg framåt. Gräsmattan har ju börjat titta fram, och idag har solen visat sig från sin bästa sida. Enligt Ante, så skulle det vackra vädret fortsätta imorgon. Så det är bara tacka och ta emot.

Vädret, ja, detta ältande om väder kanske tyder på att man håller på att bli gammal. När jag var yngre, brydde jag mig aldrig speciellt mycket om hur vädret skulle bli. Jag tog dagen just precis som den kom, oavsett, snö, is, kyla, regn, stormbyar, värme, ja, jag såg eller aldrig på väderkartorna på TV:n. Jag var helt enkelt inte det minsta intresserad. Men något har tydligen hänt. Inte för att det är prioriteringsgrad nummer ett, men jag vill gärna försöka att hålla mig a´jour.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0