Äntligen!

Den bistra kylan som parkerat sig över vår stad och hembygd, har lättat en aning. Visserligen har det istället börjat att snöa, men just nu så tror jag att jag kan stå ut med snön bättre än den idiotiska vinterkylan som varit över oss så länge. Men vad väljer man av två onda ting? Pest eller kolera? Ja, ibland kan pesten tyckas bättre än koleran och i nästa stund så är koleran det bästa alternativet.

Norah kommer hos oss om en stund. Hon skall sova över hos sin farmor och farfar inatt. Jag tror att Max också skulle komma för att hälsa på sina (gamla farföräldrar????) och givetvis sin kusin. Det ser vi fram emot.

Elisabeth och Pelle fortsätter att kivas om det garnnystan som båda verkar vara så intresserade av. Elisabeth virkar, medan Pelle ligger och lurpassar på golvet. Det händer att han vid vissa tillfällen pressar in sina sylvassa klor i Bettans ben när garnet råkar ligga där. Då hör man ett högt - AAAJJJJ!!!!! och det är ett tecken på att våran kissekatt är i närkontakt av den både första, andra och tredje graden mot sin matte.

AAAAAJJJJJ.......!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0