IdolerKommentarer
Postat av: valle

En fin bildkavalkad, som visar olika tiders ideal. Lasse Lönndahl - den evige tonåringen, Lill-Babs - om inte evig tonåring så evig trettioåring och jerry Williams som också hållit sig förvånande oförändrad snart uppe i 70-årsåldern. Och sen Rolling Stones som såg slitna ut redan när de slog igenom. Som sagt olika tider.

2010-02-01 @ 21:37:25
Postat av: Roger

Vissa idoler såg så väldigt oskuldsfulla ut - dock inte Rolling Stones. Jag menar då Lill-Babs, Lasse Lönndahl och även Jerry Williams. Men kanhända att oskuldsfullheten endast visades upp inför publik och TV-kameror?

2010-02-01 @ 23:10:55
Postat av: valle

Den kommentaren var korrekt. Vad jag menade var bara det yttre utseendet. Beträffande de här tre artisterna vet jag inget om hur Jerry Williams uppträtt bakom bakom scen och vid sidan om kamerorna men beträffande Lasse L och Lill-Babs är det ju mera känt. Nykterister är de ju inte men jag tror inte att de dekat ner sig. Däremot har de nog inte direkt varit några svärmorsdrömmar, någon av dem. Snarare - som det hette för många decennier sedan - sänghästar eller skall man säga sängsto i Lill-Babs fall?

2010-02-02 @ 07:59:48
Postat av: Roger

Det har ju under årens lopp florerat ett och annat rykte om allas vår Barbro Svensson. Men vad som är sant eller inte - ja, det är svårt att säga. Vad beträffar Jerry så har han alltid varit väldigt mån om sin integritet/privatliv. Läste Robert Wells bok om sina år ute på vägarna med Jerrys kompband "Roadwork", mycket fylla, mycket brudar. Men inte ett enda ord om Jerrys ev. bravader. Idoler är ju också bara vanliga dödliga människor, fast publiken vill så gärna upplyfta dem till nåt slags Messiaslikt. Om Lasse L. gick det också rykten om hans ev. homosexualitet. En reporter frågade honom rakt ut i en intervju: Lasse är du homosexuell? Svar: Nej! Lasse är du bisexuell? Svar: Nej! Lasse hade två döttrar. Den ena omkom i Los Angeles 1969/70 i en jordbävning. Den andra dottern lever, och har uppträtt med sin far i TV. Tror nog att "tonåringen" Lasse är hur normal som helst. Men vill inte skylta med sitt privatliv i pressen.

MVH Roger.

2010-02-02 @ 16:16:36
Postat av: valle

Charlie Norman dementerar med emfas i sin memoarbok "Soldat med brutet gehör" att Lasse skulle vara homosexuell. De turnerade ihop många somrar på 60-talet och enligt Charlie fick han verkligen utloppför sin virilitet. Vad det gäller Barbro, så har du som rört dig i musikerkretsar och förmodligen mycket hotellövernattningar, naturligtvis hört en hel del. Även jag, som inte har den bakgrunden, har också hört en del om hennes eskapader.

2010-02-02 @ 20:17:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0