Tryckfels-Nisse - slår till igen!

I dagens nummer av Piteå Tidningen finns en artikel som jag författat. Den handlar om komikern Carl-Gustaf Lindstedt. Berättelsens författare, har genom Tryckfels-Nisses försorg?...fått ett helt annat namn; "Robert Lindqvist". I och för sig så är Robert inget fult namn, min son heter också så. Men det vore trevligt om rätt persons namn kom så att säga där det skall vara. Så det så - Piteå Tidningen! Och förresten, nästkommande skrift som jag ämnar delge tidningens läsekrets, skall jag underteckna med: CHE GUEVARA!

Med vänlig hälsning, ROBERT - FÖRLÅT ROGER LINDQVIST!


Enligt PT och Tryckfels-Nisse, så är jag inte författare till detta.
Istället så har namnet "ROBERT LINDQVIST" satts dit istället.
Skärpning Nisse!


Kommentarer
Postat av: Ilone

Trist men inte alls ovanligt, jag har blivit så besviken på Ditt o Dattsidan pga så många fel i mina texter så jag har tappat lusten att skicka in material. Många har frågat varför jag slutat skriva... kanske lusten kommer igen om "Nisse" skärper sig.

Min tidning ligger ännu i lådan, det är 3 km dit...

Hälsar Ilone

2010-01-08 @ 12:18:10
URL: http://vintersaga.wordpress.com
Postat av: Roger

Hej Ilone! Ringde Jan på redaktionen. Han såg också att jag fått ett nytt namn. Har börjat mejla in mina saker, men denna gång lämnade jag in några ark direkt, för avskrift. Tjejen som skrev av detta, gav mig ett alldeles nytt namn. En rättelse kommer framöver. Har pratat med Jan om detta tidigare. Eftersom mina alster ibland blivit väldigt misshandlade. Förstår din inställning fullt ut. Har funderat i samma banor själv. Men hoppas att du ändå skickar in dina saker, för de är ju väldigt läsvärda.

/Ha det gott i vinterkylan

önskar Robert förlåt Roger.

2010-01-08 @ 13:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0